Ολυμπιακός: Πώς σχολίασαν στον Πειραιά τις εξελίξεις στο... μεζούρα-gate! - «Η εμμονή δείχνει το σχέδιο για κλοπή!»

Ατρόμητος-ΑΕΚ μεζούρα
eurokinissi

Αρκετές συζητήσεις συνεχίζουν να γίνονται στο μεγάλο λιμάνι σχετικά με την υπόθεση της μεζούρας στο Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη.

«Υπάρχει ασφαλής μονάδα μέτρησης θράσους ή δοκαριών; Αν υπάρχει δεν είναι σίγουρα μια μεζούρα. Και δεν είναι ο τόπος για μετρήσεις ένας βαλτότοπος που περιτριγυρίζεται από τόνους σκουπιδιών.
Κάθε φίλαθλος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα και έχει κριτική σκέψη αλλά και ικανότητα να βλέπει και λίγο πίσω από την… κουρτίνα, γνωρίζει». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασαν άνθρωποι του Ολυμπιακού τις εξελίξεις στην υπόθεση της ένστασης που κατέθεσε η ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Στον Πειραιά ήταν ιδιαίτερα καυστικοί για τη θέληση της «Ένωσης» να καταθέσει ακόμη και έφεση για να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς και στις συζητήσεις τους έκαναν λόγο για «επιβεβαίωση της ανηθικότητας και της μεθόδευσης που είχαν καταγγείλει εξ αρχής».

«Πλέον κάθε Έλληνας φίλαθλος γνωρίζει τον τρόπο που αρχι…λαθραίος έστησε το παρα-ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχοντας συμπαραστάτες μπροστινούς που ήταν απαραίτητοι. Μπαλτάκους, Φιλιππούσηδες, Μπενέτηδες, Λαμπαδαριούδες, Δανιήληδες και Παπαχρήστους

Η κοινή γνώμη έχει την εικόνα πλέον για τον τρόπο που λειτουργεί το… συνδικάτο του εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, με Γιαννάκηδες, Μάνταλους, Λεουτσάκους, Πρίτσες, Ντάσιους και Νταβέληδες, Παπαδημητρίους και όλους τους παραβατικούς που γνώρισαν στις βόλτες τους στη Γ’ εθνική και όσους ακόμα πιο παραβατικούς δια…κοσμουν την καθημερινότητά τους.

Υπάρχει μια επιμονή τους σε γελοιότητα αλλά ακόμα και ατιμία που δείχνει / επιβεβαιώνει και στους τελευταίους δύσπιστους ότι στο Περιστέρι υπήρξε σχέδιο για κλοπή του αγώνα στα χαρτιά. Αφού διέλυσαν τη Super League 2, δείχνουν πρόθεση και διάθεση να κάνουν κάτι ανάλογο και με τη Super League, να τη μετατρέψουν σε σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια. Με στημένους διαιτητές και παράγοντες με… μεζουριασμένα δοκάρια.

Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Διέλυσαν την Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και την Super League σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια, στημένους διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια», ήταν το σχόλιο που ακουγόταν στον Πειραιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News