ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Κωνσταντέλιας ως το 2027!

EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4,5 χρόνια, με τον Δικέφαλο να έχει το πάνω χέρι καθώς δεν μπήκε ρήτρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις συζητήσεις με τον Γιάννη Κωνσταντέλια για νέο συμβόλαιο, το οποίο είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο σε διάρκεια από αυτό το έτρεχε και σε επίπεδο απολαβών αρκετά αυξημένο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027» αρκέστηκε να αναφέρει στον πρόλογο της ανακοίνωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, όπως συνέβαινε και με το προηγούμενο συμβόλαιο. Η αύξηση των αποδοχών ήρθε προκειμένου αυτές να βρίσκονται στα επίπεδα των υπόλοιπων βασικών και αναντικατάστατων μελών της 11άδας του ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είχαν αρκετό «ψωμί», καθώς ήρθαν σε ένα διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ δέχθηκε προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Και αυτές οι προτάσεις ουσιαστικά ήρθαν και καθόρισαν και την αύξηση των απολαβών, προκειμένου το δέλεαρ των όποιων προτάσεων έρθουν να αφορούν κυρίως το επίπεδο του πρωταθλήματος της ομάδας που θα ενδιαφερθεί, καθώς μισθολογικά, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον «Ντέλια» σε επίπεδα wonderkid.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News