Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: Κάνουν ό,τι μπορούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, όχι άλλες γελοιότητες

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και μίλησε έξω από τα δόντια.

Απορίες και μάλιστα πολλές προκάλεσε στον Ολυμπιακό η απόφαση του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, να ορίσει στο ματς της Κυριακής στη Λαμία με την τοπική ομώνυμη ομάδα για τη Super League έναν άπειρο διαιτητή, τον Κωνσταντίνο Κατοίκο, ο οποίος θεωρείται… πουλέν του Γιαννάκη και… ψυχογιός του Δημητρίου.

Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή ώστε να καταστήσει σαφές στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ότι καλό θα είναι σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να σταματήσουν οι ακατανόητες αποφάσεις και οι γελοιότητες.

«Φαίνεται ότι ο κ.Μπένετ παρακολουθούσε τον Κατοίκο στα τοπικά και τον γνώριζε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ό,τι μπορεί για να… τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους», ήταν μερικά απ’ όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς που ρώτησε τον Τάκη Μπαλτάκο πως γίνεται ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, να προώθησε στην Super League και να ορίζει έναν διαιτητή, ο οποίος έκανε πολλά και σοβαρά λάθη όταν κλήθηκε να διευθύνει παιχνίδια χαμηλότερων κατηγοριών.
«Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες. Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί το παραμικρό φαλτσοσφύριγμα».

Όταν ο κ.Καραπαπάς ζήτησε να δει τον κ.Μπένετ άκουσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του λέει ότι βρίσκεται στην Αγγλία και δεν είναι δυνατό να τον δει. Μάλιστα ο κ.Μπαλτάκος υποστήριξε ότι ο αρχιδιαιτητής είναι στην Αγγλία για σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα και γι’ αυτό ούτε η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν εφικτή.

Και η απάντηση προκάλεσε την εύλογη απορία και οργή του κ.Καραπαπά. «Εφόσον δεν μπορεί να τον βρεί κανείς πως βγήκε ανακοίνωση-συγγνώμη για τον ΠΑΟΚ. Είναι προσβάσιμος μόνο για τον Μάνταλο ο Μπένετ και όχι για την Ομοσπονδία; Σας έχουμε ανεχθεί πέρα από το αρκετά. Νισάφι πια! Πάμε την Κυριακή στη Λαμία σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες και βάζετε διαιτητή το παιδάκι που από τα τμήματα ανάπτυξης και το τοπικό ανέβηκε. Επίσης, ξέρετε καλά πως στην Super League. Φαίνεται ότι ο Μπένετ τον παρακολουθούσε στα τοπικά και τον ήξερε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ό,τι μπορεί για να τινάξει το Πρωτάθλημα στον αέρα… Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους…», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News