Παρασκήνιο: Μελισσανίδης κατά Μπαλτάκου

eurokinissi

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει στη SportDay τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για την καρατόμηση Τζήλου – Καλαμπόκη, τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο…

Έχουν αρχίσει τα όργανα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Μπαλτάκο και θα γίνει ακόμα πιο δυνατός ο θόρυβος αν στραβώσει κάτι απόψε στην Τούμπα. Όπως μου μετέφεραν σε ένα μαγαζί της περιοχής, όπου πήγα έπειτα από πολλά χρόνια, το πρόβλημα του Μελισσανίδη είναι η στάση του Μπαλτάκου να αρχίσει να παρεμβαίνει στη διαιτησία μέσα απ’ τον σχολιασμό κάποιων αποφάσεων .

Ακόμα και σφαλμάτων. Οπως έγινε και για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ελεγαν, λοιπόν, τα πρωτοπαλίκαρα του Μήτσου ότι υπέπεσε σε ατόπημα ο πρόεδρος της ΕΠΟ με την ανακοίνωση που εκδόθηκε ως απάντηση απ’ τους εμπλεκόμενους στο VAR.

Στον Μπαλτάκο απέδιδαν την πρεμούρα να εκδοθεί ανακοίνωση. Για εκείνον έλεγαν ότι έδωσε εντολή να βρεθεί ο Μπένετ, ώστε να απαντηθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ. «Δεν μπορεί να παίρνει θέση για τη διαιτησία παραμονές ενός ντέρμπι και να υλοποιεί την επιθυμία του Γκαγκάτση να μπουν στο περιθώριο ο Τζήλος κι ο Καλαμπόκης», άκουσα να συζητούν. Με τα αφτιά μου. Δεν μου τα μετέφεραν τρίτοι και τέταρτοι.

Γιατί τρελάθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια; Επειδή θεώρησαν ότι με την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του ΠΑΟΚ και την τιμωρία των διαιτητών στέλνεται ένα λάθος μήνυμα. Κι όπως μου εξήγησαν, όταν περάσει το ντέρμπι, ο Μελισσανίδης θα φροντίσει να πει δύο λογάκια με τον Μπαλτάκο.

Τελικά, δεν βρίσκουν ηρεμία στο Πάρκο Γουδή. Ετσι είναι! Οταν έχουν δύο αφεντάδες και κάποιος θέλει να εξυπηρετεί ενίοτε και την Πανάθα, τα πράγματα μπερδεύονται επικίνδυνα. Οπως συμβαίνει και με τα… μπούτια τους!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News