Μαρσέλο - Κρουζέιρο: «Θα μείνουν με τη χαρά, θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη»

Ο Μαρσέλο εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό με κάποια δημοσιεύματα να τον θέλουν σε επαφές με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλα με το Λος Άντζελες στο MLS και κάποια να μιλούν για επιστροφή στην πατρίδα του.

Μαρσέλο ήταν και πάει από τον Ολυμπιακό, με τα σενάρια για την επόμενη μέρα του στο ποδόσφαιρο να δίνουν και να παίρνουν. Οι οπαδοί της Κρουζέιρο που έδειξε ενδιαφέρον για τον 34χρονο αριστερό μπακ κάνουν σαν τρελοί για να αποκτήσει η ομάδα τους, αλλά μάλλον θα μείνουν με τη χαρά.

Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ από την Βραζιλία, ο Μαρσέλο έχει ενημερώσει ότι η βασική επιθυμία του είναι να μείνει στην Ευρώπη. Και ει δυνατόν στην Ισπανία ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του. Άλλωστε ο γιος του αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία κάποια στιγμή ο Μαρσέλο θα συνεχίζει ως πρεσβευτής της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ή σε κάποιο άλλο πόστο. Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα σενάρια για πιθανή συνεργασία του με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για ενδιαφέρον από το Λος Άντζελες του MLS.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News