Τραγωδία στα Τέμπη: Ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου μεταξύ των αγνοουμένων

Ο 22χρονος επιθετικός του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης είναι ο ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής που αγνοείται στην τραγωδία των Τεμπών, όπως αποκάλυψε η ομάδα του.
Από χθες Τετάρτη (1/3) είχε γίνει γνωστό ότι ανάμεσα στους αγνοούμενους της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, ήταν και ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής.
Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος μάλιστα στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στη Superleague 2 με τον Θεσπρωτό και πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Υπάτου στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου. Ο Αδαμάκης έχει καταγωγή από την Καβάλα, έχοντας αγωνιστεί και στην τοπική ομάδα, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου στην SL2.
Η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι αγνοείται:
«Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά , έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!
Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!
Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι αυτόν! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου