ΑΕΚ Β': Απέκτησε τον Μουστακόπουλο
Ετοιμάζεται για την προετοιμασία της η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, απέκτησε και τον Μουστακόπουλο
Στην τελική ευθεία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ Β’. Συγκεκριμένα, στις 23 Αυγούστου θα ταξιδέψει στην Πορταριά του Πηλίου, όπου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα σχηματίσει τη νέα ομάδα. Μέλος αυτής θα είναι και ο Γιώργος Ραφαήλ Μουστακόπουλος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1998 στην Πάτρα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε σε 69 αγώνες (1 γκολ) στη Super League 2 με την Παναχαϊκή, προερχόμενος από τη Νίκη Προαστίου.
Εχει ύψος 1,77 και βάρος 75 κιλά και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις Εθνικές Ομάδες U21 και U20. Θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β, με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Euroleague: Η ανακοίνωση για τη συνάντηση στο Κόμο
- Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα: Μια νίκη μακριά από το Euro U21 η Εθνική Ελπίδων!
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πέντε «αιώνιες» διαφορές εν όψει... σύγκλισης
- Πρώην προπονητής Καρμιώτισσας: «Μου έκοβαν τα λάστιχα επειδή αρνήθηκα να στήσω αγώνα»
- Κώστας Κωστούλας Παρασκήνιο: Ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό
