ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Κινητικότητα και δυο προσθήκες
Το ρόστερ του Διαγόρα Ρόδου γεμίζει με παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα
Κινητικότητα για την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου χθες και σήμερα, με την ανακοίνωση δυο μεταγραφών. Πρώτα ανακοινώθηκε χθες η απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου να έρχεται από μια γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική και τα μπαράζ ανόδου.
Σήμερα ήταν η σειρά του Γιάννη Γιώργου με τον 25χρονο μεσοαμυντικό, να αλλάζει φανέλα αλλά όχι πόλη. Τη σεζόν 2018-2019, είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Γηραιού. Επίσης έχει εμπειρία από το Γερμανικό ποδόσφαιρο, όπου φόρεσε τη φανέλα της SSVg Velbert. Κινήσεις με βάση το πλάνο του Σάκη Θεοδοσιάδη, για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
