Μάντσεστερ Γ.: Φαβορί ο Σεΐχης του Κατάρ για την αγορά των μετοχών με 5 δισ. €!
Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ από το Κατάρ, οι διαπραγματεύσεις του Σεϊχη του Κατάρ για την αγορά του πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Ενώ στην Αγγλία τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν… τσουλάει η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Σεΐχη Κατάρ, την ίδια στιγμή στην Ντόχα υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές για την αγορά του αγγλικού συλλόγου.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο Σεΐχης του Κατάρ είναι το φαβορί για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Γιουνάιτεντ, προσφέροντας μάλιστα το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Επίσης, πρόθεση του νέου υποψήφιου ιδιοκτήτη είναι να κρατήσει τον Ερίκ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία, παρότι η θέση του ταρακουνήθηκε μετά το εμφατικό 7-0 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς;
- Ρότα:« Η απογοήτευση του αποκλεισμού από το Μουντιάλ μας γεννά ευθύνη για το μέλλον»
- Τεράστια συνεργασία: Νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming απο Alter Ego Media, ΑΝΤ1 και Motor Oil!
- Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Αταμάν για την κατάσταση των Γκραντ και Ρογκαβόπουλου
- ΠΑΟΚ: Η συμφωνία-«χρυσάφι» με τον Άμπελ Φερέιρα συνεχίζει να αποδίδει
