Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Και επίσημα... αετός της Μπενφίκα μέχρι το 2027!

Benfica Official

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μέχρι το 2027!

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί θεμέλιο λίθο της εντυπωσιακής παρουσίας των Λουζιτανών όχι μόνο στο φετινό Champions League, αλλά συνολικά τα τελευταία χρόνια.

Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, η Μπενφίκα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του «κέρβερού» της, «δένοντας» τον Έλληνα γκολκίπερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2027.

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση των «αετών» στα προημιτελικά του Champions League, ο Βλαχοδήμος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον πορτογαλικό σύλλογο, έως και το καλοκαίρι του 2027, με την «A Bola» να αναφέρει πως στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στάθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο που έχει πλέον με το σύλλογό του.

«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Αισθάνομαι πραγματικά καλά, επειδή η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα παραμείνω στην Μπενφίκα”, τόνισε αρχικά στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα και συμπλήρωσε:

«Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Νομίζω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News