Ολυμπιακός: Έπεσε στις πέντε μέρες η ποινή Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά

Μαρινάκης Καραπαπάς
eurokinissi

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχθηκε την έφεση του προέδρου του Ολυμπιακού αλλά και του δ’ αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή των ερυθρολεύκων.

Δικαίωμα να βρίσκονται, αν θέλουν, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (12/3) μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη Stoiximan Super League έχουν οι κ.κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς.

Κι αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε, από 15 σε πέντε (5), την ποινή και των δύο για απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια. Μια αρχική ποινή που είχε επιβάλλει το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της Super League για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.
Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της εκκαλούσης ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αρ. 81/2023 απόφασης ΠΜΠΟ SL1.
Δέχτηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των εκκαλούντων Ευάγγελου Μαρινάκη και Κωνσταντίνου Καραπαπά.
Μεταρρύθμισε την υπ’ αρ.81//2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.
Επέβαλε στον εκκαλούντα Ευάγγελο Μαρινάκη για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ//ΕΠΟ 2022, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.
Επέβαλε στον εκκαλούντα Κωνσταντίνο Καραπαπά για τη πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ/ΕΠΟ 2022 την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News