ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: «Σύντομα κύπελλο ή Ευρώπη για τον Βόλο»

Τις νέες του εμφανίσεις, όπως και τους νεοαποκτηθέντες παρουσίασε ο Βόλος ΝΠΣ, με τον πρόεδρο του συλλόγου Αχιλλέα Μπέο να προετοιμάζει τον κόσμο της ομάδας ακόμα και για τίτλο.

Την Τετάρτη 12/08 ο Βόλος ΝΠΣ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, όπως και τα 16, μέχρι στιγμής, νέα αποκτήματά του.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως, έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις, με σκοπό η ομάδα να κινηθεί προς την ευρωπαϊκή της έξοδο και γιατί όχι έναν τίτλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν. Ευτυχήσαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Ευτύχησα να έχω δίπλα μου συνεργάτες, οι οποίοι πίστεψαν σ’ αυτό το όραμα και κάθε χρόνο γινόμαστε πιο δυνατοί. Για να συνεχιστεί αυτή η τεράστια προσπάθεια, η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να στηρίζετε την προσπάθεια οι χορηγοί, οι φίλαθλοι, το ΔΣ και όλοι μαζί να γνωρίσουμε μεγάλες επιτυχίες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι θέμα χρόνου, όσο και δύσκολες στιγμές να βιώνει η πατρίδα μας, όταν είμαστε ενωμένοι και υπάρχει συνεργασία, βούληση, προσπάθεια θα καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Θέλω να πιστεύω ότι η φετινή χρονιά είναι κομβική για την ομάδα και την πόλη ολόκληρη. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί ώστε η ομάδα να καθιερωθεί και πολύ σύντομα να πανηγυρίσει γιατί όχι και έναν τίτλο. Δεν μιλάω για τον τίτλο του πρωταθλήματος που είναι πολύ δύσκολος, αλλά το Κύπελλο ή μια έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αρκεί να είμαστε κοντά στην ομάδα και κάθε χρόνο να πληθαίνουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News