Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0: Την «έκαψε» ο Κασεμίρο
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, Κασεμίρο αποβλήθηκε πριν βγει το ημίχρονο και η Γιουνάιτεντ, με δέκα παίκτες πια, υποχρεώθηκε σε 0-0 με αντίπαλο την ουραγό Σαουθάμπτον στο Old Trafford.
Σε μπελάδες όσον αφορά την έξοδό της στο Champions Legue μπήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το εντός εδρας 0-0 με την τελευταία της βαθμολογίας, Σαουθάμπτον.
Η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κασεμίρο στο 37′. Ο Βραζιλιάνος σήκωσε το πόδι ψηλά μαρκάροντας τον Κάρλος Αλκαράθ και η κίτρινη που αντίκρυσε αρχικά, μετατράπηκε σε κόκκινη με υπόδειξη του VAR.
Οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά σε αυτή την προσπάθειά τους άφησαν πολλά κενά, με αποτέλεσμα οι «Άγιοι» να χάσουν πολλές ευκαιρίες με τον Γουόρντ-Πράουζ (δοκάρι), Γουόκερ-Πίτερς (έδιωξε στη γραμμή ο Γουάν-Μπισάκα) και Γουόλκοτ (απεκρουσε ο Ντε Χέα).
Δοκάρι είχε και η Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 68′ για να ακολουθήσει αλλά ένα από τον Γουόκερ-Πίτερς στο 70′! Ο ρυθμός του ματς καταλάγιασε μετά το μπαράζ χαμένων ευκαιριών, ιδιαίτερα των φιλοξενούμενων, καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία, ενώ ρόλο έπαιξε και η κούραση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
