ΑΕΚ: «Το αφήγημα για εύνοια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπηρετείται από τον Ολυμπιακό!»

Με τοποθέτηση του υπευθύνου Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσου Τσατάλη, στα social media, η «Ένωση» πήρε θέση για όσα έχουν ειπωθεί για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με ανάρτησή του ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου των «κιτρινόμαυρων» Τάσος Τσατάλης αναφέρθηκε στα σχόλια των τηλεκριτικών διαιτησίας για της επίμαχες φάσεις που «φωνάζει» το «τριφύλλι», τα πρωτοσέλιδα που δείχνουν την ΑΕΚ ως ευνοημένη, «ξεχνώντας» τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της σε Τούμπα και Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Οι δύο πιο κανονικοί τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην φάση του Χατζισαφί. Και φυσικά δεν υπάρχει.

Ο ένας από τους δύο λέει πως δεν υπάρχει κάρτα στο χέρι του Άμραμπατ. Στην πραγματικότητα λοιπόν μένει αυτή ως η μόνη συζητήσιμη απόφαση από αυτές στις οποίες πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους. Σε ματς που χωρίς χρήση VAR άλλαξε απόφαση ο διαιτητής για πέναλτι υπέρ μας. Από την κατηγορία των πέναλτι που έχουν δοθεί με την σέσουλα μέσω VAR φέτος υπέρ των αντιπάλων μας.

Παρόλα αυτά και τα πρωτοσέλιδα σήμερα, ποικίλης προελεύσεως μάλιστα, μας θέλουν σούπερ ευνοημένους. Οι ίδιοι που είδαν μια χαρά τον Καμπάκοφ, δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο με τον Νορβηγό στην Τούμπα και πάει λέγοντας…

Μια που το έφερε η κουβέντα πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι, αλλά δεν ήταν αυτό στον Χατζισαφί στη φάση του πρώτου από τα δύο πέναλτι – φαντάσματα στην Λεωφόρο.

Τέλος, το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News