ΕΠΟ-ΚΕΔ: Και ο Μπένετ... στην κοσμάρα του, θυμήθηκε να καλέσει σε σύσκεψη τις ομάδες των play offs!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο Στιβ Μπένετ ανακοίνωσε ότι καλεί σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των έξι ομάδων των play offs… μετά από μια εβδομάδα! Στην κοσμάρα τους στην ΕΠΟ!

Το προκλητικό θέατρο του παραλόγου με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκάλεσαν η σκανδαλώδης διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και οι συνολικοί ορισμού της πρεμιέρας των play offs, ο Στιβ Μπένετ ανακοίνωσε ότι καλεί σε σύσκεψη τις έξι ομάδες που μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα.

Μικρή λεπτομέρεια που, όμως, δεν περνά απαρατήρητη. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν καλεί άμεσα τη συνάντηση, αλλά όρισε ημερομηνία τη Δευτέρα… 27 Μαρτίου! Γιατί το κάνει με τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Αφού ο ίδιος ενημερώνει ότι οι κλήσεις των ξένων διαιτητών πραγματοποιούνται δύο εβδομάδες πριν από τα παιχνίδια. Θα πραγματοποιήσει δηλαδή σύσκεψη αφού έχει προχωρήσει στους ορισμούς των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής; Αδιανόητη κοροϊδία!

Ποιος; Ο άνθρωπος που έχει αρνηθεί πολλάκις προσκλήσεις της Super League να παρευρεθεί ενώπιον όλων των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας για να παρουσιάσει το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία.

Ένας πρόεδρος «αχυράνθρωπος» που απλά βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν διστάζει να τινάξει ένα πρωτάθλημα στον αέρα για να τη φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Θλιβερές καταστάσεις από παράγοντες που τοποθετήθηκαν  για συγκεκριμένους λόγους στα πόστα που κατέχουν και που οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News