Γιάννης Καραλής: «Θα μας πείτε κάτι... φωστήρες;»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι στην «OPAP Arena».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης τοποθετήθηκε νωρίτερα για την διαιτησία του ντερμπι, ενώ το ίδιο έπραξε λίγο αργότερα και ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καραλής, ο οποίος παρέθεσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τους κανόνες του ποδοσφαίρου:

«ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 22/23 ΚΑΝΟΝΑΣ 12: ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΝΆΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ (σελίδα 104) “παρατηρήσεις (κίτρινες κάρτες) για αντιαθλητική συμπεριφορά: *παίζει τη μπάλα με το χέρι με σκοπό να επηρεάσει ή να σταματήσει μια ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ *παίζει τη μπάλα με το χέρι σε μια ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΓΚΟΛ (ανεξάρτητα του εάν η προσπάθεια είναι επιτυχής ή όχι) ή σε μια ανεπιτυχή του προσπάθεια να ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΊΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ”. 

Τι από αυτά συνέβη στο χερι-Αμραμπατ; Για το τάκλιν, μπάλα πρώτα – αντιπαλο (που ΔΕΝ είχε επικινδυνότητα για τον αντίπαλο) δεν το σχολιάζω καν. Υ.γ “Πέναλτι -χερι Χατζησαφι” ζητούν. Ε, βέβαια. Έμαθαν από το 1ο πέναλτι στη Λεωφόρο: σπρώξε τον Χατζησαφι και δεν τρέχει… κάστανο. Θα πάρεις και πεναλτι-δωρο!!!! 

Υ.γ1 Για την κίτρινη στον Μπρινιολι μετά από…10 παρατηρήσεις για… ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ, θα πείτε κάτι “φωστήρες”; 

Υ.γ2 Ο Παλασιος (στο 100′), βρίσκει μπάλα. Όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορεύει στον Αραούχο να σουτάρει μετά. Κι εκεί (αφού σουτάρει) τον βρίσκει ο Παλασιος. “Όχι πέναλτι”; Ο.Κ, αλλά ΧΩΡΊΣ VAR;;;;;»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News