ΕΠΟ: «Αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ»

Το τετ-α-τετ Μπαλτάκου – Μαρινάκη ανακοίνωσε η ΕΠΟ και προανήγγειλε συνάντηση Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της  Super League Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου και υπογραμμίζεται ότι η επιλογή και ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News