Απάντηση Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: «Ψεύδεται ασύστολα, πνιγμένος από το φόβο του!»

EUROKINISSI

Διαψεύδει τον Τάκη Μπαλτάκο, ο όποιος τον είχε… διαψεύσει λίγο νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσον αφορά τις απειλές που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ από τον ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης επανήλθε μετά την ανακοίνωση του Τάκη Μπαλτάκου, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε με τηλεφώνημά του αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του, λόγω των απειλών που έχει δεχτεί

Η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Super League:

Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε απο ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του.

Μόνο που πέρα απο τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News