Ολυμπιακός: Τι έκανε στο ρεπό του ο Ελ Αραμπί που δείχνει τη διάθεσή του

Ελ Αραμπί
eurokinissi

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει ποδοσφαιρικό εγωϊσμό και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο από τον Μίτσελ.

Η Δευτέρα (20/3) ήταν μέρα ρεπό για τον Ολυμπιακό μετά το ματς στο Βόλο. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έδωσε ρεπό στους παίκτες του αφού πια υπάρχει και διακοπή των αγώνων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν όλοι το ρεπό για απόλυτη ξεκούραση. Εξάλλου δεν χρειάζονται όλοι ξεκούραση, όσοι παίζουν λίγο ή καθόλου δε θέλουν ξεκούραση, αγωνιστικά λεπτά τους λείπουν.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βιώνει μια ασυνήθιστη, για ‘κείνον, πραγματικότητα όσο είναι στον Ολυμπιακό. Δεν είχε συνηθίσει να είναι το Νο2 της επίθεσης, η εναλλακτική και όχι το βασικό πλάνο.

Ο ανίκητος χρόνος και ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός

Όμως ο χρόνος είναι ο μόνος ανίκητος ακόμα και για παίκτες της κλάσης του έμπειρου επιθετικού. Σε περίπτωση που το ξεχνάμε, ο Ελ Αραμπί έχει συμπληρώσει τα 36 του χρόνια και βαδίζει προς τα 37… Ο Μίτσελ προτιμάει, κατά πως φαίνεται, τον σαφώς νεότερο Μπακαμπού που μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερο το πλάνο που περιλαμβάνει άμυνα από την επίθεση και διαρκή πίεση του φορ.

Από την άλλη ο Γιουσέφ είναι ένας παίκτης που έχει ποδοσφαιρικό εγωϊσμό και θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα. Και γι’ αυτό προσπαθεί να παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση ώστε όταν καλείται από τον Μίτσελ να αγωνιστεί να είναι έτοιμος.

Τη Δευτέρα λοιπόν ο Ελ Αραμπί, παρότι ήταν μέρα ρεπό για όλους, πήρε την πρωτοβουλία και πήγε στο Ρέντη για προπόνηση. Ήταν μια κίνηση που δείχνει φυσικά τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και τη διάθεσή του να πείσει τον Μίτσελ ότι μπορεί να παίξει περισσότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News