Κυριάκος Κυριάκος: «Όλοι κάνουν την προεργασία να κάνουν το πρωτάθλημα μπ…λο»

EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε μετά και τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Θόδωρου Καρυπίδη

Ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αφορμή τη συνέντευξη Θόδωρου Καρυπίδη, σε ένα γενικό σχόλιο που αφορά όλα όσα έχουν συμβεί και τριγυρνούν γύρω από τη διαιτησία. Ο αντίπεόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε:

«Εγώ βλέπω ότι όλοι κάνουν την προεργασία να κάνουν το πρωτάθλημα μπ…λο μόλις συνειδητοποιήσουν ότι θα το χάσουν. Κι επειδή αυτοί που θα το χάσουν θα είναι περισσότεροι του ενός που θα το πάρει, η λογική λέει ότι σε 3-4 αγωνιστικές θα έχουμε χοντράδες.

Όλοι μέχρι σήμερα έχουν πληρώσει λίγο ή πολύ την αλαζονεία τους ή την αλαζονεία που άφησαν συνειδητά να φυτρώσει στον στενό τους περίγυρο.

Την ίδια στιγμή ένας άλλος δημοσιογραφικός περίγυρος για να μην ακουμπήσει τις μπούρδες που έχουν ακουστεί, επικεντρώνεται στην αισθητική των δηλώσεων Λουτσέσκου. Θα φύγει κι αυτός κάποια στιγμή και θα βρείτε κάτι άλλο να σας χαλάει το… ελβετικό μας πρωτάθλημα.

Καθίστε να ακούτε ότι το πρόβλημα είναι πως δεν έρχεται στο Βόλος-Ολυμπιακός ο Μαρτσίνιακ κι ότι ο Άρης του Σιαμπάνη και του Μπούργος που για να βγάλει 11άδα έπαιρνε την Άση Μπίλιου, χάνει το πρωτάθλημα απ´τη διαιτησία.

Εμείς ταπεινά. Εξασφαλίσαμε μάλλον την Ευρώπη και τίποτα άλλο ακόμη. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε όλο το χρόνο, οι άλλοι παίζουν με στόπερ τη Σκύλλα, εξτρέμ τη Χάρυβδη και οι προπονητές τους έβγαλαν το Χάρβαρντ. Εμείς από χωριό είμαστε…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News