Παρασκήνιο: Με... χαρτάκι δόθηκε η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη διαιτησία

EUROKINISSI

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει στη SportDay της Τετάρτης 22 Μαρτίου ότι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήραν έτοιμη στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο…

Βουλωμένο γράμμα διάβαζα χθες με τη διάψευση του Μπαλτάκου και την απάντηση για αποδείξεις που επιβεβαιώνουν το αίτημά του. Το αναφέρω επειδή όλοι αντιλαμβάνεστε ότι έγραψα πριν απ’ τις εξελίξεις, οι οποίες προφανώς και με επιβεβαίωσαν. Τους εξέθεσε εντελώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα ανέφερε στην τελευταία ανακοίνωσή του.

Μίλησε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και γι’ αυτό το έκαναν… γαργάρα στην ΕΠΟ. Ομως κι οι υποστηρικτές τους απέφυγαν χθες να σταθούν στην αποκάλυψη της ώρας που απευθύνθηκε ο Μπαλτάκος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να εξασφαλίσει την αστυνομική δύναμη που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά σε όσους τον απείλησαν. Το χαρτάκι που έφτασε στο Πάρκο Γουδή αφορούσε μόνο στη διαιτησία και σε όσα προβλέπονται διεθνώς. Εκεί εστίασαν.

Τι αποδείχτηκε απ’ τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ; Πρώτα απ’ όλα, η άγνοια του Μπαλτάκου. Ο Τάκης συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε να συμβάλει η Σούπερ Λίγκα στην έλευση διαιτητών απ’ την Elite κατηγορία. Aρα, δεν γνώριζε όσα ανακοίνωσε χθες, διότι αν είχε επίγνωση, δεν θα συμφωνούσε. Eπειτα, αποδείχτηκε απ’ την ανακοίνωση ότι εκείνοι που στηρίζουν τη διοίκηση νοιάζονται μόνο για τη διαιτησία.

Δεν τους ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Γι’ αυτό κι απέφυγαν να ασχοληθούν με το επικοινωνιακό κάζο του Μπαλτάκου. Aντε, να σας πω και κάτι ακόμα. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ήρθε από μακριά. Σαν την αγάπη που σκηνοθέτησε κάποτε ο Μανουσάκης. Μεγάλη μορφή ο Μανούσος! Oλα τα ερωτικά τρίγωνα των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα είχαν τη σφραγίδα του.

Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για το τρίγωνο της ΕΠΟ με τον Μπαλτάκο, τον Φιλιππούση και τον επίδοξο διάδοχο του τελευταίου που συμμετείχε στη σύνταξη της ανακοίνωσης. Χαίρετε!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News