Εθνική: Το κόμμα του Βαρουφάκη μιλάει για αγκυλωτό σταυρό στη νέα της φανέλα - «Ο γνωστός και μη εξαιρετέος θεωρητικός της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκος»

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25, κατηγορεί την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο, κάνοντας λόγο για τοποθέτηση αγκυλωτού σταυρού στη νέα φανέλα της εθνικής ομάδας.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ 25, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, με αφορμή τη νέα φανέλα της εθνικής ομάδας ασκεί σκληρή κριτική στην ΕΠΟ και στον πρόεδρό της Τάκη Μπαλτάκο, χαρακτηρίζοντάς τον «γνωστό και μη εξαιρεταίο θεωρητικό της ακροδεξιάς που έβαλε τεράστιο σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις στη φανέλα με το εθνόσημο».

Η εν λόγω ανακοίνωση:

«Αυτή η μπλούζα δεν αποτελεί «μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»;

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’ αόρατου εχθρού…» έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν». 

Η Εθνική Ελλάδας σε συνεργασία με τη Nike, παρουσίασε με ένα εντυπωσιακό βίντεο τη νέα της εμφάνιση, ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 που ξεκινούν μέσα στον Μάρτιο. Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μία φανέλα» και «Παίζουμε ως ομάδα», καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν την Εθνική στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News