Μπέος: «Δεν θα δώσουμε το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου και να γίνει η πόλη πεδίο μάχης»

Ο Αχιλλέας Μπέος, με την ιδιότητα του Δημάρχου Βόλου, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει το «Πανθεσσαλικό» για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων στην πόλη του.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας» με την ιδιότητά του ως Δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης και μίλησε για το ενδεχόμενο να της  φιλοξενίας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο «Πανθεσσαλικό» Στάδιο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, τόνισε:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

Η ΕΠΟ αναζητά την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για τις 27 Μαΐου, εξετάζοντας λύσεις και στο εξωτερικό, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας να έχει απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να το συζητήσουν οι δύο πλευρές, ενώ υπάρχει και σχετική επικοινωνία με την Κρίσταλ Πάλας για το γήπεδό της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News