Άρης: «Ευχαριστούμε, δεν ενδιαφερόμαστε» στον Προσινέτσκι που αυτοπροτάθηκε

Eurokinissi

Το παρασκήνιο πίσω από τον καφέ που ήπιε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι με τον Ρόμπερτ Παλικούτσα στην Ελλάδα και η ξεκάθαρη απάντηση του Άρη στον κροάτη προπονητή, που με σημερινές του δηλώσεις προσπαθεί να κρατήσει το θέμα στην επικαιρότητα.

Η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του Άρη Ρόμπερτ Παλικούτσα με τον θρύλο του κροατικού ποδοσφαίρου Ρόμπερτ Προσινέτσκι σήκωσε σκόνη, καθώς αναπτύχθηκε φημολογίας περί ενδιαφέροντος του Άρη να τον προσλάβει ως προπονητή.

Μάλιστα ο ίδιος ο Προσινέτσκι που εννιά μήνες μετά το πέρασμά του από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα ψάχνει ομάδα, με δηλώσεις του σήμερα στην πατρίδα του, κράτησε το θέμα ψηλά, λέγοντας πως περιμένει απάντηση από τον Άρη, μετά την κουβέντα που έγινε, για να αναλάβει το καλοκαίρι.

Τι ακριβώς έγινε; Ο Προσινέτσκι ήρθε μόνος και απρόσκλητος στη Θεσσαλονίκη, επιδίωξε να συναντηθεί με τον Παλικούτσα, καθώς γνωρίζονται και στη διάρκεια του καφέ αυτοπροτάθηκε στον Άρη.

Η απάντηση, όπως επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ Άρης, ήταν  «Ευχαριστούμε, δεν ενδιαφερόμαστε. Ο Άρης έχει προπονητή, δεν ψάχνουμε προπονητή». Και μάλιστα στην Αλκμήνης ψιθυρίζεται ότι ούτε το καλοκαίρι θα έχει τύχη ο Προσινέτσκι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News