Πέτρος Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά είχα και αφίσα του Σαραβάκου στο δωμάτιο μου»

Ο ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, αποκάλυψε ότι είχε και αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο του, παρότι είναι Ολυμπιακός.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης, στην οποία μίλησε και για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παίξει σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι είχε αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο του, παρότι είναι Ολυμπιακός. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οπαδικές του προτιμήσεις, τονίζοντας: «Είχα τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού, επειδή ήμουν Ολυμπιακός. Μέσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπήρχε και μια αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου, που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, χωρίς φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θαύμαζα φοβερά ως ποδοσφαιριστή».

Τέλος, ανέφερε ότι παλιότερα είχε μία συνάντηση με τον παλαίμαχο άσο. «Μπαίνω μια μέρα στο θέατρο και πέφτω πάνω στον Σαραβάκο, με βλέπει και μου λέει “Μεγάλε, συγχαρητήρια» και του λέω “σε εμένα λες συγχαρητήρια;”».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News