Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τα συμβόλαια Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη

EUROKINISSI

Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης θα μπουν στην κατηγορία «2027», καθώς όλα τα υπόλοιπα συμβόλαια του υπάρχοντος ρόστερ είναι μάξιμουμ έως το καλοκαίρι του 2026. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει «φρενάρει» για την ώρα όλες τις συζητήσεις γύρω από νέα συμβόλαια των παικτών του (λόγω της κρίσιμης φάσης στην οποία βρίσκεται η σεζόν), έχοντας σε προτεραιότητα το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, το οποίο θα τεθεί ξανά επί τάπητος εν ευθέτω χρόνω. Με διάθεση να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους…

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να προχωρήσουν σε πρόωρες επεκτάσεις συνεργασίας τόσο με τον Φώτη Ιωαννίδη, όσο και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ειδικά ο πρώτος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν (και) φέτος, εξελίσσεται διαρκώς μέσα στο γήπεδο, χρίστηκε διεθνής στην Εθνική Ανδρών κι έχει επιβεβαιώσει τον ρόλο του και τη θέση του στην πρώτη ομάδα.

Αντίστοιχα κι ο Βαγιαννίδης έκανε τη φετινή χρονιά το πρώτο step up της πορείας του στον Παναθηναϊκό, αρπάζοντας τις περισσότερες ευκαιρίες που του δόθηκαν και δείχνει πως θα είναι ο μπακ των επόμενων χρόνων για το «τριφύλλι».

Αυτό τουλάχιστον θέλουν και οι «πράσινοι» και γι’ αυτό θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι ανανεώσεις και των δύο με νέα πολυετή συμβόλαια, πιθανότατα έως το καλοκαίρι του 2027. Από εκεί και πέρα, σαν έρθει η κατάλληλη ώρα θα γίνουν οι επόμενες συζητήσεις με τους Σεμπαστιάν Παλάσιος κι Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που δεσμεύονται έως το 2024, ενώ μετά το τέλος της χρονιάς θα παρθούν οι αποφάσεις γύρω από τους Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News