Βαγγέλης Μαρινάκης: Πηγή δύναμης η 25η Μαρτίου, ζήτω η Ελλάδα!

Βαγγέλης Μαρινάκης Βόλος
eurokinissi

Ο πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Stoiximan Super League δεν παρέλειψε και φέτος να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media γι’ αυτή τη σημαντική μέρα το Ελληνισμού.

Το δικό του μήνυμα για την 25η Μαρτίου, όπως κάνει κάθε χρόνο άλλωστε, έστειλε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού και Πρόεδρος της Stoiximan Super League χαρακτήρισε πηγή δύναμης την 25η Μαρτίου και τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των ηρώων της.

Ιδού το μήνυμα του κ.Μαρινάκη: Η 25η Μαρτίου και ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των ηρώων, των Ελλήνων, θα είναι πάντα για όλους πηγή δύναμης και θα υπενθυμίζει ότι αιώνια δίπλα μας θα στέκουν οι άγιοι του Ελληνισμού. Ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Παπαφλέσσας, ο Κανάρης.
Παντοτινοί συμπολεμιστές μας και φωνή της συνείδησης μας, δίπλα μας για να μας εμπνέουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δίπλα μας για να μας θυμίζουν ότι τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες και δεν στη χαρίζει κανείς!
Ζήτω η Ελλάδα!​

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News