Εθνική ομάδα: Συνεχίζονται ο σάλος και οι αντιδράσεις για τη νέα φανέλα

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερες είναι και οι αντιδράσεις για τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας, στην οποία πολλοί βλέπουν… σβάστικα! Ανάμεσά τους και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης.

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σε καθημερινή βάση οι έντονες αντιδράσεις για τη νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας. Όσο περνούν οι μέρες τόσο πληθαίνουν οι φωνές που εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στην έμπνευση της ΕΠΟ, καθώς αντί για σταυρό βλέπουν… σβάστικα και είναι μάλλον δύσκολο να πεισθούν για το αντίθετο. Την ίδια ώρα οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας μάλλον σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο νέος σχεδιασμός της φανέλας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ωστόσο, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, κάτι που έγινε και σήμερα, δύο μέρες μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ…

Ξεκάθαρη θέση πήρε και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης, στα social media. Συγκεκριμένα έγραψε: «Με μια απλή παρατήρηση φαίνεται. Δεν ισχυρίζομαι καλά και σώνει πως αυτός ήταν ο σκοπός των σχεδιαστών της φανέλας. Λέω όμως, ότι αυτοί που για λογιαριασμό της ΕΠΟ την παρέλαβαν έπρεπε να δουν ότι ο σταυρός μοιάζει με σβάστικα και να μην την παραλάβουν. Ακόμα χειρότερα: Από την στιγμή που επισημάνθηκε το πρόβλημα η ΕΠΟ είχε (και έχει) την υποχρέωση να την αποσύρει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News