ΚΕΔ: Ωμή ομολογία του Μπένετ για τον... αντιπρόεδρο Μάνταλο! Έπεσαν οι μάσκες!

EUROKINISSI

Πέφτουν οι μάσκες του παρακράτους της ΕΠΟ! Ο Στιβ Μπένετ παραδέχτηκε το ρόλο που έχει ο Σταύρος Μάνταλος στους ορισμούς των διαιτητών της Super League, αποκαλώντας… αντιπρόεδρό του τον πρώην διαιτητή που υποτίθεται ότι ήταν υπεύθυνος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Τι ισχυρίζεται εδώ και μήνες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός και γνωρίζουν και οι… πέτρες στο Πάρκο Γουδή! Ότι το ουσιαστικό αφεντικό της ΚΕΔ και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους ορισμούς των διαιτητών του πρωταθλήματος της Super League δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Μάνταλο.

Τι απαντούσε η ΕΠΟ στις κατηγορίες των πρωταθλητών; Ότι ο Μάνταλος ήταν υπεύθυνος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για την κατάρτιση των διαιτητών.

Άλλο ένα αφήγημα που γκρεμίστηκε ως χάρτινος πύργος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Στιβ Μπένετ με τους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν στα play offs.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όχι μόνο συνοδευόταν από τον στενό του συνεργάτη, αλλά τον σύστησε στους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ως… αντιπρόεδρό του!

Όταν μάλιστα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγγραφα στα οποία ήταν κοινοποιημένος ο Μάνταλος, και καθιστούσαν σαφή την ενεργή του συμμετοχή στους ορισμούς των διαιτητών, ο Μπένετ ανέφερε ότι δεν γνώρισε για τη συμφωνία του Big 4 και τις αρμοδιότητες που όφειλε να έχει… το δεξί του χέρι, δηλώνοντας άγνοια!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News