Δημήτρης Μελισσανίδης: «Έχετε ρίξει δίπλα στον Κλάτενμπεργκ τη... Μάτα Χάρι!»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι ο πρώην αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενεργεί υπέρ του Ολυμπιακού και θύμισε τις περιόδους που «ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος!».

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, όποτε μπορεί ενεργεί υπέρ του Ολυμπιακού, αν και δεν προβλέπεται από τη συνθήκη διαιτησίας της UEFA.

«Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα. Την Μάτα Χάρι τη ρίχνουν δίπλα ή προσπαθούν να τη ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν όταν «ανεξαρτήτως της δυναμικής των ομάδων, ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος!».

Έκανε επίσης μια αναδρομή στις εποχές των διοικήσεων της ΕΠΟ με Σαρρή και Γκιρτζίκη, «όταν το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015 αλλάξαν δέκα φορές την σύνθεση της ΚΕΔ!».

«Ο Ολυμπιακός που είχε τον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ, όταν θεωρούσε πως δεν είχε το… 100-0 υπέρ του, άλλαζε την ΚΕΔ δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και δίχως κανείς να αντιδρά» συμπλήρωσε και τόνισε ότι οι δύο πρόεδροι της ΚΕΔ εκείνη την  περίοδο, Σαρρής και Γκιρτζίκης έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ αργότερα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News