Καραπαπάς: «Μπέρμιγχαμ και Μόναχο 1860... γιορτάζουν 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης!»

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Απίθανο τρολάρισμα του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για την ανακοίνωση- δικαιολογία της ΕΠΟ για την επιλογή του νέου σχεδίου της φανέλας της Εθνικής ομάδας.

Την ανακοίνωση-δικαιολογία της ΕΠΟ προκειμένου να διασκεδάσει τις κάκιστες εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας έκανε… φύλλο και φτερό ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ: «η φανέλα αυτή σχεδιάστηκε από τη Χορηγό εταιρεία της Ομοσπονδίας μετά από την υποβολή πρωτότυπης πρότασης από ιταλικό σχεδιαστικό οίκο.

Η επιλογή της έγινε το 2021 από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επί άλλης προεδρίας και το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Η τελική έγκριση δόθηκε από την UEFA, η οποία υποβάλλει σε λεπτομερή έλεγχο τις εγκρίσεις που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ωστόσο, ο Κώστας Καραπαπάς με ποστάρισμά του στους προσωπικούς «λογαριασμούς» στα social media οδήγησε σε πλήρη κατάρρευση το αφήγημα/δικαιολογία της ελληνικής Ομοσπονδίας. Γιατί; Επειδή, όπως υπενθύμισε σε όλους το στέλεχος του Ολυμπιακού, το ίδιο σχέδιο χρησιμοποιούν ευρωπαϊκοί σύλλογοι τους οποίους ντύνει η ίδια εταιρεία και εν προκειμένω η Μόναχο 1860 και η Μπέρμιγχαμ.

Απλά αλλάζουν τα χρώματα και το έμβλημα στο στήθος, κατά τα άλλα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Κώστας Καραπαπάς, είναι ολόιδιες!

Καραπαπάς εθνική φανέλα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News