Λιονέλ Μέσι: Έκανε σαν παιδάκι με το εντυπωσιακό άγαλμα της CΟΝΜΕBOL - Η καζούρα του πρόεδρου της

instagram/lio messi

Ο Λιονέλ Μέσι κοιτούσε εντυπωσιαμένος το άγαλμα που του έφτιαξε η CONMEBOL, ενώ ο πρόεδρός της δεν σταματούσε να του κάνει πλάκα.

Ένα εντυπωσιακό άγαλμα του Λιονέλ Μέσι, σε πραγματικό μέγεθος έφτιαξε η CONMEBOL προκειμένου να τιμήσει τον ήρωα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα τοποθετηθεί στο μουσείο της δίπλα σε αυτά του Πελέ και του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο ίδιος το είδε να αποκαλύπτεται και ενθουσιάστηκε, ενώ ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής, Aλεχάντρο Ντομίνγκες, τού είπε: «Κάποιος θέλει να φωτογραφηθεί μαζί σου», δείχοντάς το.

Ενώ και στη συνέχεια, ο πρόεδρος της CONMEBOL έκανε πλάκα στον παγκόσμιο πρωταθλητή λέγοντάς του: «Αυτή την κούπα την έχεις πια. Το μόνο που σου λείπει είναι το Copa Libertadores», με τον «Λίο» να ξεσπάει στα γέλια, όπως και ο Λιονέλ Σκαλόνι και οι διεθνείς που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μίλησε ο José Andrada, ο πιτσιρικάς οπαδός της Αλμπισελέστε που έγινε viral κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στον Λιονέλ Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες.

Φυσικά, από τη βραδιά δεν «έλειπε» και ο Ντιέγκο Μαραντόνα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News