Άρης: Οι ατάκες Καρυπίδη για Μπαλτάκο, Μπένετ, Μπέο και εισαγγελέα

Eurokinissi

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από το Σικάγο και συνεχίζει την ίδια ρητορική ζητώντας την παραίτηση Μπαλτάκου και Μπένετ και σχολιάζει τα περί φιλικών σχέσεων Άρη και Ολυμπιακού: «Μιλάει κι ο Μπέος;»

Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Σικάγο, ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε ενημερώθηκε από τον  αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Μπιλίρη, που εκπροσώπησε τον Άρη, για όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνάντηση των έξι με Μπαλτάκο και Μπένετ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό των αρχικών του θέσεων και επιμένει στην πάγια θέση του για παραίτηση των Μπαλτάκου και Μπένετ αν δεν μπορούν να φέρουν καλύτερους διαιτητές.

Επιπλέον, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την έκπληξη και την οργή του για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, μιλώντας για στοχοποίηση και επιλεκτική ευαισθησία του εισαγγελέα κ. Μαργαρίτη.
«Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, ενώ για κάποιους άλλους κωφεύει» σχολίασε στον κύκλο του.

Σε ότι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και τα σχόλια του περί φιλικών αγώνων Άρη και Ολυμπιακού, ο Καρυπίδης έλεγε με ειρωνική διάθεση: «Καλά μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος και πέρσι ο Ολυμπιακός. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και οπως τον βολεύει…».

Όσο για τη δήλωση του Μπέου, να τον καλέσει ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τα ηνία της χώρας και του ποδοσφαίρου, ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε:  «πια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρονια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News