ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Αχμάτ Γκρόζνι ο Νταντσένκο

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο της ρώσικης ομάδας, Αχμάτ Γκρόζνι.

Η Αχμάτ Γκρόζνι θέλει τον Όλεγκ Νταντσένκο της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θα ήθελε να πουλησει άμεσα τον Ουκρανό δεξιό μπακ όμως δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει με δανεισμό και οψιόν αγοράς αφού η ρωσική ομάδα καλύπτει όλο το συμβόλαιο του και δίνει και κάποια λίγα χρήματα ως ενοίκιο.

Η Ένωση θα επιδιώξει μέχρι την τελευταία στιγμή να πουλήσει τον 27χρονο, αλλά αν δεν επιτευχθεί το deal, σε αυτή την περίπτωση θα συμβιβαστεί με την παραχώρησή του, ελπίζοντας πως στη Ρωσία ο Νταντσένκο θα δείξει τις -όποιες- ικανότητές του και θα πουληθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νταντσένκο ήρθε στην ομάδα χωρίς κανένας να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της μεταγραφής (ο παίκτης προερχόταν από προετοιμασία, δεν ήξερε άλλη γλώσσα πλην της ουκρανικής και ερχόταν σε μία χώρα όπου το lock down δεν επέτρεπε την ομαλή κοινωνικοποίησή του) και έτσι μία ακόμα μεταγραφή κρίθηκε αποτυχημένη.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν εδώ και καιρό να ξεφορτωθούν στην κυριολεξία τον Νταντσένκο. Τον έστειλαν στη Β’ ομάδα, τον γύρισαν πίσω γιατί φοβήθηκαν μην έχουν συνέπειες από την πλευρά του μάνατζερ και του παίκτη με τον «υποβιβασμό» του και τελικά η λύση φέρεται πως βρέθηκε από τη Ρωσία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News