ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μπαλτάκο μην μας ξαναπιάσεις στο στόμα σου φασιστικό σκουπίδι»

Sportday.gr

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στις τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι!»

Ο Ολυμπιακός απάντησε και μάλιστα πολύ σκληρά με επίσημη θέση του στην ανακοίνωση-δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, μέσω του σάιτ της Ομοσπονδίας για όσα συνέβησαν στη συνάντηση της Δευτέρας.

 

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η εξής: 

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News