Ολυμπιακός - Καραπαπάς: Άλλα λέει η Ολιστική Μελέτη άλλα το παρεάκι, Μπένετ και Μάνταλος

Eurokinissi

Η ανάρτηση «βόμβα» του Κώστα Καραπαπά για την Ολιστική Μελέτη και το τι έπρεπε να ισχύει και τι πραγματικά ισχύει στην Ελλάδα.

Συνεχίζει τις αναρτήσεις – «φωτιά» ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Το απόγευμα της Πέμπτης (30/3) έκανε μία ακόμα στα social media μέσω της οποίας ενημέρωνε για το τι θα έπρεπε να ισχύει με βάση την Ολιστική Μελέτη και το τι πραγματικά ισχύει στην Ελλάδα… Ιδού!

«Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Άλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε;

Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Όσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

Καραπαπάς social

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News