ΕΠΟ: Παραδέχτηκε μόνη της το ξεδιάντροπο παραμύθι που πουλάει από το ξεκίνημα της σεζόν!

Sportday.gr

Η ΕΠΟ… πανηγυρίζει για το αυτογκόλ της χρονιάς παραδεχόμενη ότι από το ξεκίνημα της σεζόν κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς ουδέποτε ζήτησε από τη UEFA elite διαιτητές! Ανακοίνωση που επιβεβαιώνει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023, χωρίς… περαιτέρω προλόγους!

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τι αποκαλύπτει, λοιπόν, η ΕΠΟ στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Ότι ουδέποτε ζήτησε από το ξεκίνημα της σεζόν τη συνδρομή της UEFA για την έλευση elite διαιτητών.

Τι επιβεβαίωσε η «αστεία» ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου με μια ανακοίνωση που συνιστά το μεγαλύτερο επικοινωνιακό αυτογκόλ των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ότι οι μόνοι φορείς ή φυσικά πρόσωπα που ζήτησαν επίσημα elite διαιτητές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν η Super League (διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος) και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν είχαν καταθέσει ΠΟΤΕ επίσημο αίτημα στην UEFA μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 για συνδρομή της για έλευση elite διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ποτέ!

Τι… σανό προωθούσαν από το Πάρκο Γουδή από το ξεκίνημα της σεζόν; Ότι η ΕΠΟ είχε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθουν elite διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτοί δεν μπορούσαν να έρθουν είτε επειδή αρχικά οι κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες είχαν επιβάλλει εμπάργκο στη χώρα μας, είτε επειδή ο αριθμός των elite διαιτητών είναι πολύ περιορισμένος.

Αυτά δεν σας (μας) έλεγε η ΕΠΟ εδώ και οκτώ μήνες; Και σήμερα η ίδια Ομοσπονδία, οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και μήνες κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα μια ολόκληρη αθλητική κοινωνία σας (μας) ενημερώνουν ότι ποτέ δεν είχαν στείλει επιστολή στην UEFA για να ζητήσουν τη συνδρομή της για την έλευση κορυφαίων διαιτητών στην Ελλάδα!

Ότι δηλαδή, δεν είχαν κάνει ούτε καν την αυτονόητη κίνηση, δεν είχαν καταθέσει το αυτονόητο αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ειλικρινά, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο μετά τη σημερινή προκλητική παραδοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ας πάρουν το λόγο όλοι όσοι εδώ και μήνες καλύπτουν με κάθε τρόπο το δόλο με τον οποίο διοικείται η ΕΠΟ από τους Μπαλτάκους, τους Μπένετ και τους Φιλιππούσηδες.

Μεγαλύτερη δικαίωση για όσα υποστηρίζουν εδώ και μήνες ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν μπορούσε να υπάρξει.

Απλά μετά και από τη σημερινή επιβεβαίωση της εσκεμμένης παραπληροφόρησης που επέβαλλε η Ελληνική Ομοσπονδία σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, θεωρούμε αδιανόητο παράγοντες όπως ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Στιβ Μπένετ να παραμένουν έστω και για ένα επιπλέον λεπτό στη θέση τους!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News