Κανός στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Η ομάδα σας χρειάζεται, δύσκολο να είμαι πίσω αυτή τη σεζόν»

Ο Σέρτζι Κανός θα μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της δύσκολης συνέχειας των play-offs για τη «μάχη» του τίτλου.
Ο Σέρτζι Κανός ήταν ο μεγάλος άτυχος, σε ατομική επίπεδο, του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη (2/4) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου κι αυτή θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα ματς με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για το Κύπελλο αλλά και 2-3 από τα αμέσως επόμενα μετά το Πάσχα.
To μεσημέρι της Τρίτης (4/4), ο Κανός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Νιώθω όλη την αγάπη σας. Ο Ολυμπιακός μού επέτρεψε να είμαι και πάλι ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό αυτή τη σεζόν. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή η ομάδα σάς χρειάζεται. Πάμε Ολυμπιακέ!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
