Ολυμπιακός - Καραπαπάς: Η αλήθεια για Μίτσελ και Θύρα 7 και η θέση όλων με ΠΑΟΚ

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την αποχώρηση του Μίτσελ και τη Θύρα 7 και τόνισε τι χρειάζεται η ομάδα με τον ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με την αποχώρηση του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Υπήρχε μια παραφιλολογία σχετικά με το αν, ουσιαστικά, τον… έδιωξε η Θ7 με ποσταρίσματά της στα social media.

Όπως διευκρίνισε ωστόσο ο Κώστας Καραπαπάς και είναι η απόλυτη αλήθεια, ο Ισπανός τεχνικός δεν άντεξε την πίεση και την εις βάρος του κριτική και παραιτήθηκε. Παράλληλα το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπλήρωσε ότι είναι μια ώρα που η ομάδα χρειάζεται όλους δίπλα της στην προσπάθεια που θα κάνει και με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη αλλά και ως το φινάλε της σεζόν.

Ιδού το ποστ του Κώστα Καραπαπά: «Έχω επιλέξει για την ψυχή μου να μη διαβάζω όσα γράφει ο κάθε βλαμμένος, πικραμένος, χαμένος, βαλτός, στημένος, τρολ, ότι στο διάβολο τέλος πάντων. Όμως έχω και πολλούς φίλους, συνεργάτες που μου στέλνουν διάφορα.

Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια. Καμία θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. Οκ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε.

Όσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια να τα χώσουν στη διοίκηση, στη θύρα 7, στο Μίτσελ (και δεν μιλάω για τα μεροκάματα αλλά για Ολυμπιακούς) ας αναρωτηθούν: Πού είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ό,τι πιο πολύτιμο έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ; Δηλαδή τον ΠΥΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ…»,

καραπαπας social

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News