ΑΡΣΕΝΑΛ: Τιμώρησε οπαδό με τριετή αποκλεισμό, λόγω υβριστικών μηνυμάτων

Η Άρσεναλ τιμώρησε έναν οπαδό της με τριετή αποκλεισμό από τα αγγλικά γήπεδα, λόγω υβριστικών μηνυμάτων στον ποδοσφαιριστή της, Γκρανίτ Τσάκα.

H Άρσεναλ τιμώρησε ένα οπαδό της με τριετή αποκλεισμό από το Εμιρέιτς και τα υπόλοιπα αγγλικά γήπεδα, λόγω των υβριστικών μηνυμάτων που εξαπέλυσε κατά του ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων», Γκρανίτ Τσάκα.

Συγκεκριμένα ο οπαδός, μετά το φιλικό παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τότεναμ, έστειλε υβριστικά μηνύματα στον Ελβετό χαφ μέσω social media. Ο μηχανισμός της Premier League αλλά και της ομάδας του Λονδίνου δούλεψε ταχύτατα, με αποτέλεσμα τον τριετή αποκλεισμό. Μάλιστα ο οπαδόας ήταν κάτοχος εισητηρίου διαρκείας. Ο ίδιος βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το ίδιο έκανε και διά ζώσης, σε ποδοσφαιριστή της Τότεναμ που δεν κατονομάζεται.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ: 

«Στο πλαίσιο της καμπάνιας #StopOnlineAbuse, η Άρσεναλ έχει δεσμευτεί να μοιράζεται πληροφορίες για απαγορευμένες πράξεις με τους άλλους συλλόγους, καθώς και να ενθαρρύνει παίκτες και φιλάθλους να καταγγείλλουν μορφές κακοποίησης. Και οι 20 ομάδες της Premier League αυτήν την εβδομάδα, συμφώνησαν να επιβάλουν ποινές σε επίπεδο πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των μόνιμων απαγορεύσεων, για άτομα που διαπιστώθηκε ότι συμπεριφέρθηκαν με υβριστικό τρόπο απέναντι σε οποιονδήποτε υπάλληλο, παίκτη, υπάλληλο αγώνα, διαχειριστή ή φίλαθλο που παρευρίσκεται σε έναν αγώνα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News