Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Ο Χάαλαντ πήρε τ' όπλο του και... πυροβόλησε δύο φορές!
Άνετη εκτός έδρας επικράτηση της Σίτι επί της Σαουθάμπτον με 4-1, χάρη σε δύο γκολ του ασταμάτητου Χάαλαντ – Σκόραραν επίσης ο Γκρίλις και από την άσπρη βούλα ο Άλβαρες.
Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε δαιμονιώδη κατάσταση η Σίτι πέρασε… αέρα από την έδρα της Σαουθάμπτον την οποία φιλοδώρησε με 4 γκολ (1-4). Ο Νορβηγός σέντερ φορ ήταν ασταμάτητος και έφτασε στην επίτευξη δύο γκολ μέσα σε 24 λεπτά.
Άνοιξε το σκορ στο 45′ έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρόινε για να στείλει την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος σκόραρε ξανά στο 68′ από ενέργεια του Γκρίλις για το 0-3, ενώ ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ είχε βρει δίχτυα δέκα λεπτά νωρίτερα για το 0-2.
Ο Μάρα κατάφερε να μειώσει στο 72′ για τους γηπεδούχους, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Χούλιαν Άλβαρες έγραψε από την άσπρη βούλα το τελικό 1-4 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
