ΑΕΚ: «Να δημοσιοποιηθεί το βίντεο από το αεροδρόμιο»

Sportday.gr

Η ΑΕΚ έστειλε αίτημα για την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του «Ελ. Βενιζέλος» με τους Πολωνούς διαιτητές.

Με αίτημά της η ΑΕΚ ζητά να δημοσιοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου που αφορά τους Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Άρη:

«Εδώ και λίγη ώρα με επίσημο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο προς τις αρχές του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία, ζητάμε την προσκόμιση και την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν σε λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου και φυσικά έχουν πλήρες το οπτικό υλικό από την… δράση των Πολωνών διαιτητών εκεί. Και όσα υπό την επήρρεια του αλκοόλ έκαναν εναντίον των δύο συνταξιδιωτών τους.

Πληροφορούμε τον κόσμο της ΑΕΚ και όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη, πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όχι μόνο πως όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτά τα βίντεο, αλλά και πως ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό και να μην γίνει ποτέ διαθέσιμο. Ο καθένας ας αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News