ΚΗΦΙΣΙΑ: Πήρε τον Τζόναταν Λίμα
Προχωράει για την ενίσχυση της η Κηφισιά ενόψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Super League 2 με σημαντικές κινήσεις
Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Τζόναταν Λίμα. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα των βορείων προαστίων.
Διαθέτει εννιαετή εμπειρία από στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος σε Βραζιλία (Corinthians B, Guaratingueta, Inter B, Caxias RS, Icasa, Ituano, Criciuma EC και Novorizontino), Ουκρανία (PFC Lviv και Kremin) και Κατάρ (Al – Mesaimeer), που ήταν κι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει σε συμφωνία με την Κηφισιά.
Αναφορικά με τις υπόλοιπες κινήσεις οι ιθύνοντες του συλλόγου, βρίσκονται σε επαφές με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Europa League: Η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
- Europa League: Υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ
- Μαντί Καμαρά: Αυτή είναι η ειδική κατηγορία όπου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς
- Καιρός: "Παρελθόν" οι βροχές, επιστρέφει η λιακάδα και οι σταθερές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
