Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση των «πράσινων» ο Μακέντα

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Φεντερίκο Μακέντα, που επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, κατά την προπόνηση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».
O Φεντερίκο Μακέντα επισκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης».
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Ιταλό επιθετικό, που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Ανκαραγκουτσού, να συνομιλεί με τους Ισπανούς, Αϊτόρ και Χουάνκαρ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ατομικό Ιωαννίδης και Σάρλια
H ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την σημερινή (14/4) προπόνηση:
«Μία διαφορετική προπόνηση ήταν αυτή της Μεγάλης Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση και το rondo, οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες των πέντε και διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια δεξιοτήτων.
Σε κάθε παιχνίδι κάθε ομάδα κέρδιζε πόντους, ανάλογα με τους στόχους που πετύχαινε και στο τέλος αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς!
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σάρλια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
