Γιώργος Χελάκης: Έχουμε τη λύση για τον τελικό του Kυπέλλου, ανοιχτή επιστολή στην ΕΠΟ!

Η SportDay έχει τη λύση για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και την προτείνει ανεπιφύλακτα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης στη SportDay του Μ. Σαββάτου, 15 Απριλίου.

Ανοιχτή επιστολή στη διοίκηση της ΕΠΟ

Αξιότιμε πρόεδρε κ. Μπαλτάκο

Με την επιστολή αυτή, έρχομαι να σας προτείνω λύση μπροστά στα αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με την αδυναμία εξεύρεσης γηπέδου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα τα προβλήματα θα λυθούν, κύριε πρόεδρε, εφόσον καταφέρετε (στο χέρι σας είναι) να αναβάλλετε για ορισμένο χρονικό διάστημα τη διεξαγωγή του τελικού. Αυτό το χρονικό διάστημα θα αξιοποιήσουμε, ως πολιτιστικός σύλλογος Σελιάνας «Η Φελλόη», προκειμένου να προχωρήσουμε ταχύτατα στην αποπεράτωση του γηπέδου που προορίζεται για έδρα της ιστορικής ομάδας μας, η οποία τώρα φιλοξενείται σε διάφορα γήπεδα ανά την επικράτεια με αποτέλεσμα (παίζοντας συνεχώς εκτός έδρας) να μην μπορεί να… σταυρώσει νίκη.

Η αδήριτος ανάγκη για επιτυχή αποτελέσματα μάς οδήγησε στην απόφαση για την κατασκευή υπερσύγχρονου γηπέδου στο χωριό μας, την πανέμορφη Σελιάνα (Αρχαία Φελλόη) προδιαγραφών ΟΥΕΦΑ και χωρητικότητας 35.000 θεατών! Το γήπεδο κατασκευάζεται στη θέση «Αμπελόκαμπος», που κείται βορειοδυτικά του χωριού.

To χωριό μας βρίσκεται σε υψόμετρο οκτακοσίων μέτρων πάνω απ’ την Αιγείρα. Ο δρόμος είναι δύσβατος, παρά τις αλλεπάλληλες και διαχρονικές υποσχέσεις των πολιτικάντηδων του νομού Αχαΐας ότι θα τον ανακατασκευάσουν. Για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα κατά τη μετάβαση, μόλις περάσετε την πέτρινη γέφυρα δεν πάτε δεξιά προς το Συνεβρό, στρίβετε αριστερά και πάλι αριστερά στη διασταύρωση. Προσοχή, επειδή ο δήμος Αιγιαλείας δεν έχει προχωρήσει ακόμα στη σήμανση της περιοχής, μην τραβήξετε κατά πάνω διότι θα βρεθείτε στην Εξοχή (Αράχωβα). Στρίβοντας αριστερά λοιπόν (επειδή γνωρίζω τις πολιτικές σας… ευαισθησίες μη δίνετε σημασία στον προσανατολισμό) και μόλις περάσετε το μαντρί του συγχωρεμένου θείου μου Δημητράκη, θα συναντήσετε το γήπεδο στο… αριστερό σας χέρι.

Η αποπεράτωσή του θα είχε προχωρήσει ταχύτερα, αλλά μας άφησε χρόνους ο Ντινάκος στα χωράφια του οποίου θα προχωρούσε η κατασκευή και χασομερήσαμε. Ωστόσο και με τη δική σας παρέμβαση, κύριε πρόεδρε, τα έργα θα επιταχυνθούν και αφενός μεν ο σύλλογός μας θα αποκτήσει το γήπεδο κι εσείς θα κάνετε τον τελικό.

Η Σελιάνα διαθέτει, σημειώστε το αυτό, καφενείο στο κέντρο του χωριού κι ενοικιαζόμενα δωμάτια για να καταλύσουν οι αποστολές και να πιουν το ουζάκι τους.

Οι χιλιάδες κάτοικοι του χωριού (καμιά εκατοστή είμαστε) θα κατακλύσουμε τις εξέδρες. Ο δε Χρήστος Θεοχαρόπουλος θα φιλέψει τις αποστολές κι εσάς προσωπικώς με χλωρό τυρί που πήζει ο ίδιος στη θέση «Λίμνες». Κύριε πρόεδρε, παρακαλώ να αξιολογήσετε σοβαρά την προσφορά μας, που δίνει λύση στο διαγραφόμενο αδιέξοδο.

Κλείνω σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μήτσος Μπαλής, ο οποίος κατά την πάγια τακτική του θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, είναι στη διάθεσή σας για κάθε λεπτομέρεια.

Τα σέβη μου…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News