Λάτσιο: Σοκαριστικό τροχαίο για Ιμόμπιλε - Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τραμ!

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Τσίρο Ιμόμπιλε, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τραμ, με τον αρχηγό της Λάτσιο, όπως και τα παιδιά του, να είναι καλά στην υγεία τους.
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ενεπλάκη σε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στη Ρώμη νωρίς το πρωί της Κυριακής (16/4), καθώς το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με τραμ, με τον ίδιο να είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως φαίνεται από τις εικόνες, το τζιπ μάρκας Land Rover στο οποίο επέβαινε έχει υποστεί τεράστια καταστροφή.
Ο αρχηγός της Λάτσιο, που είχε και τα παιδιά του μέσα στο αμάξι, ανέφερε στις Αρχές ότι το Μέσο Μαζικής Μεταφοράς παραβίασε κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση, που ευτυχώς όπως φαίνεται προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», ενεπλάκησαν και άλλα αυτοκίνητα στο ατύχημα, ενώ επτά άτομα – επιβάτες σε συρμό του τραμ- μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, χωρίς μέχρις στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Για προληπτικούς λόγους τόσο ο ίδιος, που όπως είπε νιώθει πόνο στο χέρι του, όσο και τα μέλη της οικογένειάς του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
🚨
Brutto incidente d'auto per Ciro #Immobile che si è scontrato contro un tram, a Roma. L'attaccante della #Lazio è fortunatamente incolume nonostante la sua auto sia completamente accartocciata.
Dalle prime ricostruzioni pare che il tram sia passato con il rosso.@AGTW_it pic.twitter.com/1XvbjZmOOi
— Salvatore Amoroso (@salv_amoroso) April 16, 2023
🚨 Incidente per Ciro Immobile: poco fa distrutta la parte frontale della sua nuova vettura, scoppio degli airbag.
📲: @AGTW_it pic.twitter.com/QuqOSYNoH6
— AllRoundLazio (@AllRoundLazio) April 16, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
