Ηρακλής: Ο Κούγιας και η... Τούμπα

Eurokinissi

Θα ισχυροποιήσει την ομάδα στον μέγιστο βαθμό. Ξέρει, άλλωστε, τι εστί. Ο «τρελός του χωριού» γράφει στη SportDay της Δευτέρας (18/4) για την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά του Ηρακλή.

Εντάξει, ακόμα δεν βρήκαν άκρη οι άνθρωποι του Ιβάν με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για τη μετακόμιση όταν αρχίσουν τα έργα στην Τούμπα. Oταν, διότι ακόμα δεν βλέπω κάποιο χρονοδιάγραμμα. Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, έχουν ήδη έτοιμο το άλλοθι. Φορτώνουν το πρόβλημα στον φίλο μου τον Λευτέρη. Παντού είναι χρήσιμος ο Αυγενάκης.

Ειδικά όταν πηγαίνει αντιπροσωπεία της ομάδας στο Καυτανζόγλειο και ζητεί να φύγει ακόμα κι η εικόνα του Χατζηπαναγή. Δεν είμαι υπερβολικός. Ξέρουν οι εμπλεκόμενοι τι λέω. Hλπιζαν, πάντως, στην Τούμπα ότι μετά απ’ τις εκλογές θα έβρισκαν μία φόρμουλα για να μετακομίσουν στο Καυτανζόγλειο. Με την εμπλοκή του άλλου φίλου μου, του Αλέξη στον Ηρακλή, όμως, τα πράγματα μπερδεύονται. Ο Κούγιας θα ισχυροποιήσει την ομάδα στον μέγιστο βαθμό. Ξέρει, άλλωστε, τι εστί.

Ο Αλέξης έχει περάσει απ’ τον Ηρακλή, όταν γέμιζε το Καυτανζόγλειο από κόσμο που ήθελε να δει τον «Βάσια», τον Παπαϊωάννου, τον Καραΐσκο, τον Κωφίδη. Επειδή, λοιπόν, γνωρίζει, κάθε κίνησή του θα είναι μετρημένη! Στοχευμένη! Δεν νοιάζεται, άλλωστε, για τις εντυπώσεις. Η ουσία τον ενδιαφέρει και συνεπώς η επιστροφή του Ηρακλή στα σαλόνια. Εάν, όμως, συμβεί αυτό, θα είναι απίθανη η συμβίωση και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο κι ας παίζει ο ένας τη μία Κυριακή κι ο άλλος την επόμενη. Αφήστε, που θα έχει κι αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ στα πόδια του.

Ο Ηρακλής παρέμεινε όρθιος παρά τα προβλήματα κι αρκετά πιτσιρίκια έγιναν οπαδοί του, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της Γ’ Εθνικής. Γι’ αυτό και στην Τούμπα σήμανε συναγερμός κι άρχισαν να ψάχνονται και να επιδιώκουν το μπλοκάρισμα του Κούγια, όπως έλεγαν κάποια καρντάσια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News