ΟΑΚΑ: «Καρφώνει» την ΕΠΟ για τις οφειλές της από τον Τελικό του 2022

Όχι μόνο δεν έχει εξοφλήσει το χρέος της προς το ΟΑΚΑ από τον Τελικό Κυπέλλου του 2022, η ΕΠΟ, αλλά οι οικονομικές εκκρεμότητες ξεπερνούν τις 45.000 ευρώ, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μπορεί στην ΕΠΟ με ανακοίνωσή τους να δηλώνουν άγνοια για χρέη προς το ΟΑΚΑ που εκκρεμούν από τον τελικό του 2022, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου με δελτίο Τύπου διατείνεται ότι έχουν λαμβάνειν χρήματα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα από το ΟΑΚΑ κάνουν λόγο για οικονομική εκκρεμότητα ύψους 46.316,50€, ποσό κατά τι μεγαλύτερο από το 1/3 της αρχικής οφειλής.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News