Λίνα Σουλούκου: Παρουσιάστηκε ως η νέα CEO της Ρόμα!

Η εμπειρία που απέκτησε ως γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποτέλεσαν εφόδιο για την Λίνα Σουλούκου, την οποία ανακοίνωσε η Ρόμα ως τη νέα CEO της ομάδας.

Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός «εξάγει» στην Ευρώπη επιτυχημένους προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Το νέο trend θέλει τους ερυθρόλευκους να αναδεικνύουν και διοικητικά στελέχη! Η Λίνα Σουλούκου πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώθηκε από μια εκ των κορυφαίων ιταλικών ομάδων, τη Ρόμα ως η νέα CEO της ομάδας.

Η εξαιρετική παρουσία της στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχει εκτιμηθεί δεόντως στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έρθει η απόκτησή της από τους τζαλορόσι.

«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, αξιοσέβαστη και αναγνωρισμένη ηγέτιδα στο ποδόσφαιρο και στις επιχειρήσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να οδηγούμε το σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της ομάδας.

Η Σουλούκου είπε γι’ αυτό το νέο κεφάλια στην καριέρα της «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Κατανοώ και εκτιμώ το πνεύμα και τη φιλοδοξία της ιδιοκτησίας κι αυτή η ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν τη Ρόμα αποτελεί τιμή για εμένα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News