Πικέ: Το ρομαντικό δώρο που έκανε στην Κλάρα Κία για τα γενέθλιά της

Ο πρώην διεθνής αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ γιόρτασε τα γενέθλιά της κοπέλας του, Κλάρα Κία, κάνοντας της ένα ρομαντικό δώρο.

Η σχέση ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και την Κλάρα Κία φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο… θερμή.

Όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε εγκαταλείψει τη Σακίρα για την πολύ νεότερη Κλάρα, υπήρξε έκπληξη κι απορία σε πολύ κόσμο, αλλά το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει μια δυνατή σχέση και υπάρχουν τακτικές φωτογραφίες του να απολαμβάνουν τη ζωή μαζί στη Βαρκελώνη.

Αυτή την εβδομάδα είναι τα 24α γενέθλια της Κλάρα Κία και ο Πικέ γιορτάζει με στυλ, καθώς της έχει κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να κάνει τα πάντα και να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του με μοναδικό τρόπο, με το ζευγάρι να πηγαίνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εκεί θα περάσουν λίγες μέρες για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, τα πρώτα από τότε που έγινε δημόσια η σχέση τους. Μετά το ταξίδι, ο 36χρονος θα ταξιδέψει με προορισμό το Μαϊάμι, καθώς εκεί ζουν τώρα οι γιοι του Μίλαν και Σάσα με τη μητέρα τους, Σακίρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πικέ θα μείνει στην αμερικανική πόλη για περίπου δέκα μέρες, για να δει τα παιδιά του που δεν μένουν πλέον στη Βαρκελώνη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News